Cégtörténet

A Sprint Autóklinika Kft. 2010.05.18-án alakult és 2010.06.27-én nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt.

Több - Suzuki és mástípusú gépkocsi javításában jártas, képzett - szakember rájött, hogy változásra van szükség, alkalmazkodni kell az adott gazdasági helyzethez, tanulni kell a múlt hibáiból.
Így jött létre a Sprint Autóklinika Kft.

Cégünk mottója: Mi az ügyfelekért vagyunk!

Telephelyünk:

1037. Budapest, Bojtár u. 36. szám alatt található, az Óbuda Szövetkezet területén.
Ügyfélvárónkban kulturált körülmények között megvárhatja gépkocsijának javítását, ha érdekli a javítás folyamata végignézheti, természetesen a baleseti szabályok betartása mellett.
Ha mégsem tudná megvárni a javítást, akkor a bejáratnál megálló 118-as busszal ( melynek menetrendjét kifüggesztettük ügyfélvárónkban ) eljuthat a Szentlélek térig ( HÉV, 1-es villamos ) vagy buszcsatlakozással a Bécsi útról ( 160-as, 260-as busz ) akár a Batthyányi térig.
A területen 24 órás portaszolgálat biztosítja a biztonságot. Ezáltal gépkocsijának leadása, majd a megjavított gépkocsijának elvitele 0h – 24h -ig megoldható. (segítség: BKV menetrend)

Üzletfilozófia:

Autónk szakszerű karbantartása biztosítja a megbízható működést és megelőzi a felesleges javítási költséget!

Szervizünk :

Autószervizünkben képzett, tapasztalt szakemberek, rövid javítási határidővel vállalják a gépkocsik karbantartását, javítását. A szakszerű javítás mellett fontosnak tartjuk a minőséget és a javítási összeget! Számítógépes programunk lehetővé teszi, hogy minden nálunk végzett javítás bármikor visszanézhető legyen! Ha gépkocsit cserélne, előtte szervizünk díjmentesen átvizsgálja és kiállítja a gépkocsi állapotlapját. Szervizünk előzetes telefonos egyeztetés esetén 3 óta alatt levizsgáztatja autóját! Ősszel-tavasszal téli ill. nyári gumi- cseréjével forduljon hozzánk, igyekszünk soron kívül megoldani, a leszerelt kerekeket ill. gumikat igény esetén el is raktározzuk!

Árak, Akciók :

Legfontosabb a biztonság, a minőség és az ár!!! Mi mindig a legjobbat a legjobb áron ajánljuk, ennek érdekében folyamatos akciókkal várjuk kedves Ügyfeleinket!